Η εταιρεία Δ&Κ Στυλιανού Γεωργικές Επιχειρήσεις Λτδ. λειτουργεί από το 1999 με την έδρα της στην Ξυλοτύμπου, στην επαρχία Λάρνακας, όπου διαθέτει τις εγκαταστάσεις της και την υλικοτεχνική υποδομή της.

Η εταιρεία σήμερα κατέχει πρωταγωνιστική θέση σε Παγκύπρια κλίμακα στον ευρύτερο γεωργικό - γεωπονικό κλάδο με στόχο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε ένα ευρύ φάσμα ιδιωτών, επιχειρήσεων και οργανισμών του ιδιωτικού και δημοσίου τομέα.

Μεταξύ των προσφερόμενων υπηρεσιών, τόσο στο ανθοπωλείο όσο και στο φυτώριο της εταιρείας, σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις παράγονται και καλλιεργούνται μία ευρεία γκάμα φυτικών ειδών που ξεπερνούν τα 150 διαφορετικά είδη. Συμπληρωματικά της δικής μας παραγωγής, μέρος της ευρείας γκάμας αποτελούν τα φυτικά είδη εισαγωγής από κορυφαίους πιστοποιημένους προμηθευτές του εξωτερικού. Στο ανθοπωλείο μας παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διακόσμησης καθώς μοναδικών ανθοσυνθέσεων για κάθε περίσταση.

Βασική υπηρεσία μας την τελευταία 20ετία αποτελεί η παροχή σχεδιασμού και τοπιοτέχνησης κάθε είδους και κλίμακας έργων πρασίνου, καθώς και όλων των ειδών κατασκευαστικών έργων που αφορούν τον γεωργικό τομέα. Η εταιρεία μας ακολουθώντας πιστά τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς και τις υψηλές απαιτήσεις των έργων πρασίνου και περιβάλλοντος, απασχολεί υψηλά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό παρέχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία που χρειάζεται ώστε να διεκπεραιώνονται επιτυχώς όλες οι δραστηριότητες της εταιρείας μας.

Αξιοπιστία – Εγγύηση – Συνέπεια, καθώς και η επαρκής και υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών αποτελούν για εμάς πρωταρχικό καθήκον ώστε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας. Κατά την πολυετή λειτουργία μας οι έννοιες της καινοτομίας, της άριστης και φιλικής εξυπηρέτησης, καθώς και της ευελιξίας στις παρεχόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχουμε, αποτελούν σήμα κατατεθέν της εταιρείας μας.

Εμείς όλοι στην εταιρείας μας, γνωρίζουμε πως η επίδοση μας αξιολογείται και προσμετράτε διαρκώς από όλους εσάς, για αυτό συνεχώς θα προσπαθούμε να βελτιώνουμε την ποιότητα και την γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας βασιζόμενοι πάντα στις ανάγκες σας, αλλά και τις νέες τάσεις της αγοράς.